torsdag den 13. marts 2014

Biotop 6 skygger.

Det er altid spændende at se, når børnene får øje på deres egen skygge eller det at tingene har en skygge når solen lyser på det.

En formiddag i haven sker det igen, et barn undres over skyggen som går foran, og når barnet hæver armen gør skyggen det også .

Legen med skyggerne denne formiddag inspirerer mig, til en lille leg man kan lave. Jeg tager billeder af de forskellige ting på legepladsen og af deres skygger. Billederne kan så bruges til et vendespil/ hvad passer sammen spil. Alt efter børnenes alder( i dagplejen er de denne dag for små)  kan de hjælpe med at tage fotos, så de også oplever fornemmelsen af , at det ikke er ligemeget, hvor man placerer sig selv når, man skal tage skyggefotos. Ligesom det heller ikke er ligemeget fra hvilken vinkel man fotograferer tingene, hvis andre skal kunne genkende dem. 



















Jeg laver en lille and med min hånd, siger rap rap rap og lader som om anden vil spise en af børnenes sko. Hun griner, flytter sig lidt og siger ``igen ``. Legen gentages og flere kommer og vil prøve. De undre sig over, hvor anden bliver af når et andet barn kommer til at stille sig i vejen, griner da de ser anden så er på det andet barns jakke.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar